Vårt utbud av städtjänster

På Isälen Städ AB är vi stolta över att erbjuda ett omfattande utbud av städtjänster. Med fokus på kvalitet, flexibilitet och omsorg erbjuder vi allt från byggstäd till fönsterputs, alla anpassade efter dina specifika behov och önskemål.

Byggstäd

När byggarna hantverkarna är färdiga med ett nybygge eller renovering krävs en ordentlig byggstädning för att få bort smuts och hälsofarligt byggdamm. Behöver för en byggstädning kan också uppstå inför en besiktning, för att besiktningsmannen ska kunna göra en bra analys av nybyggnaden. Grovstädning kan även ske löpande för industri, en trivsam ge arbetsmiljö ger större motivation.

Löpande byggstädningstjänster för industri

Bygg ,renovering, och expansion innebär tung byggnadsarbeten som lämnar mycket skräp kvar, vilket skapar obehag och hinder för arbetarna samt att det är ohälsosamt.

Detta gör vi vid Byggstädning:

Byggstädning genomförs i en eller två etapper beroende på ditt behov Grovstädning och finstädning/slutstädning.

Storstädning

Vår storstädningstjänst ger ditt hem eller kontor en djupgående rengöring från topp till tå. Vi tar hand om allt från dammtorkning av ytor till rengöring bakom och under möbler, säkerställande av en genomgående ren miljö.

Vi städar följande vid en storstädning:

Avresestäd

Idealisk för semesterbostäder, vår avresestädning omfattar vädring, dammsugning och moppning av alla golv, grundlig rengöring av kök inklusive ugn och spis, samt badrum, där vi ser till att toalett, dusch och handfat är fläckfria. Vi ser också till att mindre mattor skakas och att alla ytor är dammfria.

Detta här gör vi vid avresestädning

Flyttstädning

Vår flyttstädning följer en omfattande checklista för att säkerställa att ditt gamla hem är i det skick som nya ägare eller hyresgäster förväntar sig. Detta inkluderar fönstertvätt, rengöring av alla skåp och garderober, avkalkning av badrumsinredningar, samt en grundlig rengöring av köket inklusive kylskåp och frys.

Vi här gör vi vid en flyttstädning:

Övriga utrymmen rengörs noggrant på motsvarande sätt.

Övriga tjänster

Utöver våra specifika städtjänster, tillhandahåller vi även en rad andra tjänster för att göra ditt liv enklare. Oavsett om du behöver hjälp med fönsterputs för kristallklara fönster, snöskottning under vintermånaderna, gräsklippning för att hålla din trädgård i toppskick, eller stugtillsyn för trygghet när du är borta, har Isälen Städ AB tjänsterna för att underlätta din vardag.

Exempel på andra tjänster vi erbjuder:

  • Fönsterputs
  • Snöskottning
  • Gräsklippning
  • Stugtillsyn
  • Kontorsstäd
  • Restaurangstäd
  • Affärsstäd

Letar du efter en tjänst som inte nämns här? Kontakta oss! Vi är flexibla och anpassar gärna våra tjänster för att passa dina unika behov.

Kontakta oss

Kontakta oss

Är du intresserad av att veta mer om våra städtjänster eller redo att boka? Kontakta Isälen Städ AB idag. Vårt team är redo att svara på dina frågor och hjälpa dig med dina städbehov.